29. januar 2018

Hvordan beskytte seg mot stråling?

Etter å ha lest all denne informasjonen om potensielle helseskader er det mange som føler seg ført bak lyset av myndighetene; de har valgt å tro at i «verdens beste land» er det alltid noen andre som tar ansvar for dem. Men i informasjonsalderen er uvitenhet et valg, og du har forhåpentligvis valgt å ta ansvar for egen helse nå som du har lest om alle de enkle tiltakene du kan iverksette for å begrense eksponeringen. Mest sannsynlig er naboer og venner uvitende om alt du nettopp har lært, så vi anbefaler at du henviser dem til vår nettside. Ønsker du å spre budskapet i nabolaget for å minimere eksponering fra nærliggende trådløse nettverk, osv., kan du kjøpe vår brosjyre til å legge i postkasser. Bor du i et borettslag eller sameie (spesielt i blokker) er det kanskje flere mobilsendere på taket. Ta dette opp på neste generalforsamling.

Nedenfor følger noen avanserte tiltak.

Vinduer kan skjermes med ulike typer materialer som, hvis de er nøye tilpasset, kan stoppe over 98 % av all innkommende stråling.

Vegger og tak kan males med en spesiell karbonmaling. Ett strøk kan stoppe over 98 % av den innkommende mikrobølgestrålingen. Malingen er organisk, vannbasert og kan males over med vanlig emulsjonsmaling av en hvilken som helst type og farge.

Senger kan beskyttes med baldakiner laget av et tynt stoff som inneholder sølvtråder, og de beskytter deg mot over 98 % av innkommende mikrobølgestråling mens du sover.

Hodenett kan gi deg personlig beskyttelse fra pulserende mikrobølger hjemme, i hagen og rundt omkring i lokalmiljøet.

Det er viktig at disse avanserte skjermingstiltakene blir korrekt gjennomført, slik at du ikke stenger inne strålingen og får den til å sprette omkring; det gjør situasjonen verre enn den allerede er.

Ved å spise sunt, trene og eventuelt ta kosttilskudd, styrker du immunsystemet ditt. Jo sterkere din fysiske og mentale helse er, jo bedre beskyttes kroppen mot skadelige effekter fra elektromagnetisk stråling. Husk: Det er bedre å forebygge enn å reparere.

Hvis du har prøvd flere tiltak uten særlig bedring, og mistenker at du er el-overfølsom/allergisk, anbefaler vi at du kontakter Foreningen for el-overfølsomme (FELO).

Hvis du vektlegger forskningsresultater som viser negative effekter – og ikke de som ikkeviser negative effekter, føre-var-prinsippet og viktigheten av en god helse, bør valget være enkelt. Kanskje denne prosessen vil få deg til å tenke gjennom hvor «oppkoblet» og tilgjengelig det egentlig er nødvendig å være. Akkurat som mange har problemer med å «stumpe» røyken, kan en «digital avrusning» by på lignende utfordringer, men mange mennesker opplever det å kunne koble av – i dobbel forstand – som en befrielse.