3. april 2017

Kjøpsvilkår

Softworks AS leverer måling av elektromagnetisk stråling i hus eller leiligheter som er til salgs. En kort rapport sendes på epost samme kveld som visningen.

Foretaksinformasjon:
Softworks AS, Org. nr 983 463 452 MVA
Fjelkensvingen 10 1395 Hvalstad
Tlf. 66 90 49 22, Epost: sissel@softworks.no

Produktinformasjon:
Softworks AS leverer måling av elektromagnetisk stråling på visninger. Det som måles er stråling fra mobilmaster, DAB+, nødnett (TETRA), transformatorer og høyspentkabler (også de som er gravet ned). Dette er eksterne kilder til stråling som det er vanskelig/umulig å skjerme seg fra hvis det er for høye verdier. Det leveres en rapport samme kveld, slik at man har denne informasjonen tilgjengelig før man evt. velger å legge inn bud.

Forehold:
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

Salgs- og leveringsbetingelser:
Kunder får en ordrebekreftelse på epost automatisk når de handler i vår nettbutikk. Hvis du ikke mottar bekreftelse innen 24timer, ta kontakt med oss.

Betaling:
Betaling med VISA eller Mastercard i nettbutikk før varen er sendt ut. Når du handler hos Softworks blir betalingen behandlet av Stripe / PayPal som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Reklamasjon:
Dersom det foreligger grunnlag for reklamasjon, send oss en e-post med beskrivelse av hva som er feil og vi vil hjelpe deg. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.

Angrerettskjema? se link